Home > Zoeken & vergelijken > MijnEigenPlan
MijnEigenPlan
Algemene gegevens
Organisatie: ZelfstandigMetZorg B.V.
Contactpersoon: Wouter Houwelen en Ger Apeldoorn
E-mailadres(sen): info@mijneigenplan.nl
Telefoon: 085-8882893
   
Budget: onbekend
Live sinds: 2015
Kenmerken
Problematiek Licht Verstandelijke Beperking (LVB), Autisme (ASS)
Leeftijd Alle leeftijden
Platform app (iOS en Android)
Fase Diagnose, Behandeling, Nazorg, Preventie
imageimageimageimageimageimage
Inleiding

MijnEigenPlan is een praktisch hulpmiddel voor o.a kinderen en volwassenen met ASS, verstandelijke beperking of personen die moeite hebben met plannen en tijdbesef. Met de online omgeving en de app zorg je voor meer zelfstandigheid, minder afhankelijkheid van begeleiding en dus meer zelfvertrouwen!

Het bestaat uit een online omgeving & app waarmee cliënten en begeleiders worden ondersteund op het gebied van Structuur & Zelfredzaamheid, Emotieregulatie en Motivatie.

Samen met je cliënt en het netwerk maak je een plan. De app op telefoon of tablet helpt vervolgens met dagstructuur & plannen door middel van stappenplannen, pictogrammen, kleuren en spraak. Het horloge helpt met focus & tijdsbesef, altijd dichtbij om de eigen pols. Digitale hulpjes ondersteunen met duidelijk stap-voor-stap instructies bij dagelijkse handelingen of in bepaalde situaties.

MijnEigenPlan wordt door veel mensen gebruikt, met verschillende achtergronden en niveaus. Dat is mogelijk doordat je MijnEigenPlan volledig kunt aanpassen op wat je cliënt op dat moment nodig heeft.

Onderbouwing

Er zijn geen twee mensen hetzelfde. Ieder mens wil je op de eigen manier helpen om er uit halen wat er inzit. MijnEigenPlan als digitaal hulpmiddel blinkt uit in aanpassingsvermogen, zodat het een zeer flexibel hulpmiddel is voor iedereen van verstandelijk beperkt tot hoog functionerend.

Beschikbaarheid

Organisaties kunnen MijnEigenplan team- of organisatiebreed inzetten en vanuit één overkoepelende omgeving meerdere cliënten ondersteunen. Daarnaast is er ook een versie voor privé gebruik zowel individueel als in een gezin. Ga eenvoudig en zonder verplichtingen van start via de website mijneigenplan.nl.

Ontwikkelaars

MijnEigenPlan wordt ontwikkeld door ZelfstandigMetZorg. (zelfstandigmetzorg.nl) Hierbij gebruiken we de feedback en ideeën van de gebruikers van MIjnEigenPlan om het hulpmiddel steeds verder te verbeteren.

Ik heb interesse in deze toepassing. Volgende stap
Zoeken &
vergelijken
Welke Nederlandse e-health-toepassingen bestaan er en wat is de kwaliteit?
E-health in ontwikkeling Wie ontwikkelt nieuwe e-health-toepassingen en waar liggen kansen voor samenwerking?
Eigen initiatief indienen Welk idee voor een e-health- toepassing heb jij?
Kennisdelen &
samenwerken
Vind geschikte partijen voor kennisuitwisseling en samenwerking.
Publicaties &
wetenschap
De juiste (wetenschappelijke) kennis, voor e-health van hoge kwaliteit.