Home > Zoeken & vergelijken > Jouw Omgeving
Jouw Omgeving
Algemene gegevens
Organisatie: Jouw Omgeving B.V.
E-mailadres(sen): info@jouwomgeving.nl
Telefoon: 088 4500 250
   
Budget: onbekend
Live sinds: 2017
Kenmerken
Problematiek ADHD, Angst, Autisme (ASS), Borderline persoonlijkheidsstoornis, Buikpijn, Dwang (OCS), Eetstoornissen, ODD/CD, Pediatrisch delier, Problematisch middelengebruik, Psychose, Slaapproblemen, Stemmingstoornissen, Tics, Trauma, Licht Verstandelijke Beperking (LVB), Basis-ggz, Ggz 0-6 jarigen (Infant Mental Health)
Leeftijd 8-18 jaar
Platform app (iOS en Android)
Fase Preventie, Diagnose, Behandeling
imageimageimageimageimage
Inleiding

Jouw Omgeving is een online platform waarop cliënt, professional en de sociale omgeving van de cliënt samenwerken. Dit op een visuele, interactieve en gebruiksvriendelijke manier. Het is een veilige en afgeschermde online plek die speciaal is ontwikkeld voor mensen die therapie, begeleiding of een behandeling volgen. Het platform is voortdurend in ontwikkeling en wordt op maat gemaakt voor zorgorganisaties: van wachtlijst tot nazorg en alles er tussenin. Diverse zorgorganisaties werken met Jouw Omgeving: instellingen gericht op LVB, ggz-instellingen, maar ook instellingen binnen het sociaal domein. Jouw Omgeving koppelt onder andere met verschillende apps:

 

Jouw Omgeving app: informeert Jouw Omgeving-gebruikers door middel van push notificaties over de activiteit binnen het platform. Daarnaast kan er ook berichtenverkeer via de app plaatsvinden.


Eetdagboek app: helpt clienten bij het bijhouden van hun eet- en drinkmomenten en hoe zij zich daarbij voelen.


Emotiedagboek app: helpt cliënten meer zicht te krijgen op hoe men zich voelt, aan welke signalen het gevoel herkent kan worden en welke acties er werden ondernomen na dit gevoel door stemmingen te registreren.


G-schema app: helpt cliënten (moeilijke) situaties beter te begrijpen door te onderzoeken welke gevoelens en gedachten ze in die situaties hebben.

Onderbouwing

De behandelingen aangeboden door Jouw Omgeving zijn gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde kennis verspreid door het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Beschikbaarheid

Alle apps zijn beschikbaar via Jouw Omgeving en ontwikkeld in opdracht van samenwerkende organisaties in de jeugd-ggz: Accare, Triversum, De Bascule, Karakter, De Jutters, Curium-LUMC en Yulius. Gegevens in de app worden veilig en direct uitgewisseld met het profiel op Jouw Omgeving, en zijn meteen beschikbaar op alle apparaten. Een account van Jouw Omgeving is overigens niet vereist, jongeren kunnen de app ook los gebruiken (zonder synchronisatie). De apps zijn beschikbaar voor iOS en Android en gratis voor cliënten.

Ontwikkelaars

Uitgevoerd door Jouw Omgeving, in opdracht van het E-KJP. Voor meer informatie of contact, mail: info@jouwomgeving.nl.

Ik heb interesse in deze toepassing. Volgende stap
Zoeken &
vergelijken
Welke Nederlandse e-health-toepassingen bestaan er en wat is de kwaliteit?
E-health in ontwikkeling Wie ontwikkelt nieuwe e-health-toepassingen en waar liggen kansen voor samenwerking?
Eigen initiatief indienen Welk idee voor een e-health- toepassing heb jij?
Kennisdelen &
samenwerken
Vind geschikte partijen voor kennisuitwisseling en samenwerking.
Publicaties &
wetenschap
De juiste (wetenschappelijke) kennis, voor e-health van hoge kwaliteit.